""spowiedź w lesie""
dokładnie wasza świątobliwość,ja spowiadam sie co dziennie przed sobą samym,nie uważam żeby rozgrzeszenie jakiegoś Rydzyka tudzież,kleryka czy innych ks.kz.Antków(co w wolnym tłumaczeniu znaczy)księży kozaków Antków-miało jakieś znaczenie po mojej śmierci!!!
Co do przytoczenia psa i kota....Każde dziecko wie że w przyrodzie pies z kotkiem raczej nie pawają do siebie miłością
Jak to sie ma do nas SSAKÓW??-a to tak iż,od wieków nie tylko Polacy czegoś sobie zazdroszczą,po czym psioczą na bliźniego,chcemy ??psioczymy nie to nie
Prawdą jest również fakt iż wasza świątobliwość ,przedstawiciel handlowy świętej inkwizycji dzisiejszego świata,ma coraz mniej wiernych -zamożnych ,na których właśnie wiesza tgz;"psy"
Mnie nie interesuje stan majątkowy innych ludzi,każdy z nas poprostu ma tak jak sr----a
To waszej świątobliwości zrobiło sie cieniej w portfelu,gdyż dzisiejsze społeczeństwo rozumie czym jest ten wasz kościół
dla sprostowania-definicja Kościoła{KOŚCIÓŁ-to instytucja wolna od podatku ,żerująca na społeczności starej daty}
Ps..ja niżej podpisany,wyrażam ogóly smutek wywołany obecnością świętej inkwizycji na tym forum,zamiast udzielać się sposób przydatny np...jako wolontarjusz,prowadząc zbiórki pieniędzy czy też zywności dla ubogich dzieci,ks.kz Antek siedzi w Nl .prawi morały i pewnie popala zioło
jak tutaj nie być ateistą
z wyrazami nie zrozumienia-Mateusz.M